Demisia lui Toader, cerută din nou: "Lustruieşte de mult timp pantofii PSD şi ALDE"

 
Tudorel Toader atacă magistrații
Tudorel Toader atacă magistrații

"Tudorel Toader s-a dovedit că este extrem de nociv, pune în aplicare în mod supus şi într-un mod şi pervers toate ordinele primite de la împărăţie. De aceea, trebuie să plece", spune europarlamentarul Monica Macovei.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei cere demisia lui Tudorel Toader: „Demisia trebuie să şi-o dea, pentru că lustruieşte de mult timp pantofii PSD şi ALDE şi s-a dovedit că este extrem de nociv, pune în aplicare în mod supus şi într-un mod şi pervers toate ordinele primite de la împărăţie şi trebuie să plece".

Eurodeputata crede că „ministru mai rău decât Toader nu am avut până acum în România. A schimbat totul, adică şi-a adus totul sub puterea lui, sub puterea ministrului Justiţiei. De altfel şi Comisia de la Veneţia recomandă să se revină la procedura de numire şi revocare a procurorilor şefi, cum e cel de la DNA, procurorul general, cel de la DIICOT, din nou cu implicarea preşedintelui ţării şi a CSM, pentru a echilibra puterea prea mare a ministrului Justiţiei, pentru că el şi-a luat toată puterea acum, el propune, el numeşte".

În urmă cu două săptămâni, Liviu Dragnea a vorbit în termeni ironici despre relaţia sa cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. După ce a votat în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei, preşedintele PSD a fost întrebat de jurnalişti cum se mai înţelege cu ministrul. „Foarte bine", zice Liviu Dragnea: „Eu îl rog şi el ascultă".

Jurnaliştii au vrut să afle de la Liviu Dragnea dacă situaţia s-a mai calmat. Preşedintele PSD a răspuns vag şi ironic, iar, la insistenţele presei, a adăugat: „Tot timpul ascultă cand îi zic eu".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?