Declaraţie şocantă a Paulei Iacob. Este fără precedent

 
Paula Iacob
Paula Iacob

Paula Iacob a declarat la emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, că ateii şi homosexualii au o problemă mintală. Celebra avocată Paula Iacob doreşte ca religia să fie studiată în şcoli. Ea consideră că frica de Dumnezeu este importantă, de aceea nu acceptă nici căsătoria între acelaşi sex.

“Îmi fac groază poveştile de homosexualitate la care se gândeşte cu dor şi drag deputatul Cernea, care luptă şi cere să nu mai fie nicio religie. Să fie! Pentru că la religie n-am învăţat să stau toată ziua în biserică. Deşi eram într-o şcoală catolică unde aveam capelă nu mergeam decât când aveam teză sau o chestie să-l rog pe Dumnezeu saă mă ajute să mă descurc. Dar am învăţat la religie să nu fur, să nu fiu rea, să nu iau soţul altei pesoane… Multe le înveţi la religie, pentru că principiile religiei creştine sunt de fapt multe principii de drept. Şi atunci de ce să nu fie orele de religie din care copilul învaţă şi să aibă în plus o credinţă.

Îi socotesc nişte invalizi mintali pe atei. Pentru că un om care n-are în clipa morţii un gând, sau când ştie că e în pericol de moarte, dacă nu are un gând bun către Cel de Sus, căruia îi spui “Doamne ai grijă de mine!”, pentru că oamenii nu mai pot avea grijă de tine, aceşti atei sunt oameni cu un suflet îndoit, sau cu o jumatate de suflet, cu o jumătate de inteligenţă chiar.

Mai mult pe EVZmonden.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -2
Batrinu Cornelus
24 Mar 20:49
In sfarsit un om citit cu capul, pe umeri.
Ce este asa socant, va asteptati altceva?
Răspunde
4 -4
Sytycd US
23 Mar 22:44
frumos
Răspunde
0 -3
ANGELA
23 Mar 21:30
NOUTATE ABSOLUTA, DOAR ACUM!
Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: giulia_maria2001@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?