Declaraţia socantă a ministrului de Finanţe: Abuzul în serviciu, un instrument folosit de bolşevici

 

Ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a afirmat că nicio că susţine ordonanţa care dezincriminează abuzul în serviciu şi că nicio o ţară democratică din lumea asta nu îl mai încriminează. "Abuzul în servicu era un instrument folosit de bolşevici", a afirmat acesta.

Viorel Ştefan a mai spus că era nevoie de această ordonanţă întrucât funcţionarii publici se tem să îşi facă muncă şi nu îşi asumă nimic pentru că le esti frică să nu fie acuzaţi de abuz în serviciu.

Ministrul Finanţelor Publici a declarat că el crede în ordonanţa care dezincriminează abuzul în serviciu şi că Curtea Constituţională va spune cine are dreptate. "Soluţia trebuie căutată la CCR, nu în piaţă", a afirmat Viorel Vasile.

În plus, acesta a susţinut că protestarii nu ştiu de ce ies în stradă şi că nu are nicio reţinere să meargă în piaţa. Pe de altă parte, în declaraţia sa, ministru a precizat că nu este uşor să facă parte din Cabinetul Grindeanu şi că primeşte ameninţări. "Trăim o dramă", a completat el.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?