Declarații incredibile despre primul an de mandat al lui Donald Trump: ”A fost un DEZASTRU!”

Directorul Human Rights Watch, Kenneth Roth, susține că activitatea președintelui american Donald Trump asupra dreputrilor omului în primele 12 luni de mandat au fost un ”dezastru”.Kenneth Roth, care a oferit un interviu înainte de publicarea la Paris a raportului anual al HRW, a declarat că preşedintele francez Emmanuel Macron trebuie să umple un gol lăsat de ţări precum Marea Britanie, care a fost distrasă de Brexit, şi Statele Unite, care au fost în mare măsură absente din peisajul drepturilor omului, scrie Agerpres.

'Donald Trump a fost un dezastru pentru mişcarea drepturilor omului, în parte pentru că pare să aibă această dorinţă insaţiabilă de a accepta oameni care au reuşit să guverneze fără valorile democraţiei', a spus Roth.

'Trump pare să-şi dorească să poată face chiar el acest lucru. Asta face mult mai dificilă activitatea organizaţiilor pentru drepturilor omului, pentru că noi ne câştigăm puterea din capacitatea noastră de a atrage atenţia asupra guvernelor abuzive', a mai spus el.

Roth a atras atenţia asupra Rusiei şi Chinei în ceea ce priveşte campania acestora de 'represiune intensă' împotriva oponenţilor şi asupra preşedintelui american ce 'a găsit avantaje politice acţionând ca un rasist', după ce Trump a folosit termenul 'ţări de rahat' referitor la state din Africa.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?