Declarație BOMBĂ: ”Între Putin și Trump a fost...”

 
Trump vs Putin
Trump vs Putin

Pentru prima lor întâlnire, Donald Trump şi Vladimir Putin s-au înţeles bine şi a fost o "alchimie pozitivă" între ei, a afirmat vineri secretarul de stat american, Rex Tillerson.

"Întâlnirea a fost foarte constructivă, legătura dintre cei doi lideri s-a făcut foarte repede", a declarat presei Rex Tillerson, în marja summitului G20 de la Hamburg (Germania).

"Există foarte clar o alchimie pozitivă între ei", a adăugat el, comentând prima întâlnire a celor doi şefi de stat la care a fost prezent.

Întrevederea a durat aproape două ore şi 15 minute, a precizat şeful diplomaţiei de la Washington.

"Au fost atâtea subiecte pe masă (...) Aproape toate au fost abordate (...) Nici unul, nici celălalt nu doreau să pună capăt" reuniunii, a subliniat demnitarul american.

Membri ai delegaţiei americane au trimis-o pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, "la un moment dat, pentru a vedea dacă poate să pună capăt reuniunii, dar nici asta nu a funcţionat şi am stat o oră în plus. Clar ea a dat greş", a spus în glumă Rex Tillerson.

Această primă întâlnire între celor doi lideri era foarte aşteptată cu ocazia summitului G20 din cauza relaţiilor tensionate dintre cele două ţări în privinţa a numeroase subiecte: în afară de interferenţele Rusiei în SUA, războiul din Siria şi Ucraina, mai scrie AFP.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?