Declarația semnată de Sebastian Ghiță care face valuri pe internet

Redacţia „Naşul TV“ a publicat o serie de documente în care apare numele deputatului Sebastian Ghiţă, printre acestea fiind şi o declaraţie în care acceptă „cerinţele procedurii de verificare şi avizare” ale unei instituţii, dată în prezenţa unui cadru militar în dreptul căruia apar şi menţiunile „gradul, numele, prenumele şi semnătura funcţionarului de securitate“ scrie stiripersurse.ro.Printre documentele publicate, pot fi regăsite o declaraţie semnată care poartă numele lui Sebastian Ghiţă, în care acesta este de acord începerea unei verificări amănunţite în ceea ce-l priveşte, dar şi a familiei sale. De asemenea, este completată de mână o autobiografie detaliată în care sunt date detalii şi despre membrii familiei. La sfârşitul autobiografiei datate 27.08.2004 sunt precizate următoarele: „Am o stare a sănătăţii foarte bună, nu am defecte fizice, nu am semne particulare şi nu am suferit intervenţii chirugicale. Aceasta este autobiografia pe care o dau şi o semnez, asumându-mi răspunderea exactităţii datelor consemnate.”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

2 0
ion
01 Mar 18:58
Bine domnule autor al articolului dar nu era cazul să-şi demaşte numele conspirativ, reţeaua de care aparţine şi alte ciudăţenii specifice unor politruci ai noştri apăruţi ca ciupercile după ploaie şi pe banii publici!

Crdeţi dacă Turcescu a avut curajul să se desconspire ceilalţi agenţi acoperiţi vor face la fel?
Răspunde
2 0
dumitru
28 Feb 20:50
Ghita de la oi are lina ,nu are vina
Răspunde
3 -2
ion
28 Feb 20:30
Ghiţă ăsta începe să semene din ce în ce mai mult cu celebrul Ghiţă Prispă!
Răspunde
1 -2
Momo
28 Feb 20:09
De hemoroizi,l ati verificat,ma? Daca are hemoroizi?
Răspunde
1 -2
Mamau
28 Feb 20:03
E sãnãtos tun,da de prostatã te a sondat cineva? Poate Ponta în Dubai?
Răspunde
2 -2
VALURI si LA....> stana"PLAGA
28 Feb 14:09
GHITA....MULGE OAIA micro'SCROFT ; IAR BER'beciul FURIOS AL VERIFICA LA ....... DOS
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?