Decizia șocantă luată de conducerea spitalului, unde va naște Ducesa de Cambridge

 
Decizia șocantă luată de conducerea spitalului, unde va naște Ducesa de Cambridge
Decizia șocantă luată de conducerea spitalului, unde va naște Ducesa de Cambridge
FOTO: www.ziuanews.ro

Spitalul St Mary's, din Londra, în care Ducesa de Cambridge, soția Prințului William, intenționează să dea naștere celui de-al doilea copil al cuplului, și-a închis una din secții, pentru a se efectua o amplă dezinfecție, după ce opt persoane au fost infectate cu o bacterie periculoasă, relatează presa britanică de duminică.

Cei opt pacienți la care s-a depistat CPE (carbapenemase producing enterobacteriaceae), o bacterie rezistentă la antibiotice care poate duce la infecții letale, fuseseră internați în secția Zachary Cope, care are 20 de paturi și este specializată în chirurgie vasculară. Această bacterie poate trăi în sistemul gastro-intestinal al oamenilor fără a provoca probleme, dar devine periculoasă dacă pătrunde în sânge sau în sistemul urinar.

Un purtător de cuvânt al Imperial College Healthcare NHS Trust a declarat, pentru "The Mirror", că, "din păcate, trei dintre acești pacienți au dezvoltat infecții locale", precizând, însă, că "toți și-au revenit în totalitate".

Secția este închisă din 15 aprilie, fiind supusă unei curățenii amănunțite, iar pacienții sunt controlați în continuare în legătură cu periculoasa bacterie. Unitatea spitalicească urmează să fie redeschisă în curând.

Aripa Lindo a spitalului londonez, unde trebuie să vină pe lume copilul Ducilor de Cambridge, nu a fost afectată de bacteria CPE, scrie "Daily Mail".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?