Decizie inedită! Câinii vor fi consideraţi persoane şi vor „plăti“ cheltuieli de întreţinere

 

O asociaţie de proprietari din Alba Iulia a decis să introducă în cheltuielile de întreţinere şi câinii, pe motiv că aceştia produc foarte multă mizerie. Această decizie a fost luată la sfârşitul săptămânii trecute, prin urmare, toate persoanele care au un câine în apartament va avea de plătit în plus la cheltuielile de întreţinere.

"Comitetul executiv al asociaţiei a făcut propunerea către adunarea generală pentru ca membrii care au câini să fie puşi la plată suplimentară a cheltuielilor echivalente cu o persoană. Este normal să fie aşa, pentru că produc foarte multă mizerie şi ne costă în plus să facem curăţenie în urma lor", a transmis Viorel Rac, administratorul asociaţiei de proprietari nr. 39 din alba Iulia, potrivit Adevărul.

Prin urmare, fiecare câine din asociaţie va fi declarat acesteia şi va fi adăugat la cheltuielile aferente întreţinerii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?