Decizie bombă! Șeful "câmpului tactic din justiție", ar putea rămâne fără titlul de doctor

 

Generalul SRI Dumitru Dumbravă, cunoscut pentru celebrul "câmp tactic din justiție" ar putea rămâne fără titlul de doctor, anunță jurnalista Emilia Șercan pe pagina personală de Facebook."Informaţie exclusivă: CNATDCU a decis ieri, în ședința de plen a Consiliului General, retragerea titlului de doctor a fostului generalul SRI Dumitru Dumbravă aka "câmpul tactic din justiție", despre care am scris în exclusivitate pe PressOne că a plagiat în teza de doctorat.

"Se confirmă existența plagiatului înscrisă în sesizare și se propune retragerea titlului de doctor acordat domnului Dumitru Dumbravă", se spune în decizia care a fost votată, cu o singură abținere motivată de un posibil conflict de interese; altfel ar fi fost unanimitate.

La circa o lună după ce am devoalat faptul că Dumitru Dumbravă a plagiat, acesta a plecat prin demisie din SRI, fiind trecut în rezervă conform procedurilor. Sursele mele mi-au declarat a acea vreme că plagiatul a fost cel care a generat demisia acestuia.

În interviul pe care care i l-am luat rectorului Adrian Ivan, acum un an, îl întrebam dacă SRI se va îndrepta împotriva celor care au fost angajații serviciului si care au plagiat pentru a recupera de la ei banii plătiți ca spor doctoral. Mi-a spus că asta va ține de Serviciul Juridic, cel pe care Dumbravă l-a condus ani de zile", își încheie postarea Emilia Șercan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?