Decizia luată de fiica lui Ilie Balaci la 40 de zile de la parastas

 

Fiica cea mare a lui Ilie Balaci nu se poate obişnui nici acum cu gândul că tatăl ei, «minunea blondă» nu mai este printre noi.Şocul a fost cu atât de mare cu cât fosta creatoare de modă îşi iubea enorm tatăl şi avea o relaţie extrem de apropiată cu el.

După parastasul de 40 de zile pe care Lorena l-a făcut pentru tatăl ei în data de 24 noiembrie la Craiova, fosta soţie a fotbalistului Eugen Trică şi-a găsit resurse să povestească prin ce a trecut. Şi nu i-a fost uşor deloc.

 

 "Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit", a mărturisit îndurerată Lorena pentru click.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?