De râsul lumii! Aeroport internațional fără curățenie și pază

Aeroportul Otopeni va deveni aeroport regional, iar Băneasa - aeroport business

Aeroportul Otopeni a rămas de astăzi fără servicii de curăţenie şi de pază. Contractul cu firma Romprest a expirat, după un adevărat monopol, care a durat 17 ani. ”Având în vedere că serviciile de curăţenie şi salubritate din aeroport au fost, de-a lungul timpului, criticate de pasageri, transformându-se într-unul dintre punctele vulnerabile ale Aeroportului Henri Coandă, managementul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a decis ca noile contracte să fie guvernate conform unor reguli de eficienţă şi să instituie o serie de criterii stricte de verificare a activităţilor de curăţenie, pe care firma câştigătoare trebuie să le respecte”, se arată în răspunsul trimis de CNAB.

Pentru a eficientiza cheltuielile şi a respecta standardele de calitate, începând de joi, 1 februarie, până la intrarea în vigoare a noului contract, o parte dintre angajaţii Aeroporturi Bucureşti se vor implica voluntar, pentru o scurtă perioadă, în efectuarea de servicii de curăţenie, a anunţat compania.

În plus, CNAB a publicat miercuri un anunţ prin care organizează, în regim de urgenţă, 91 de femei de serviciu pentru o perioadă determinată de 30 de zile. Cerinţele de participare la selecţie sunt studii generale şi o experienţă similară în ultimii doi ani în activitatea de curăţenie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?