De la Mazăre pentru Păunescu, fără număr: Piaţa imobiliarelor nu e la pământ. E la plajă

 
Foto: ionutmilitaru.files.wordpress.com
Foto: ionutmilitaru.files.wordpress.com
Începând cu anul 2000, fără excepţie, toţi miniştrii care s-au perindat pe la şefia Mediului şi-au făcut un scop, şi titlu de laudă uneori, din lupta împotriva construcţiilor de pe litoral, care tind să oblige turistul să-şi pună în geantă, pe lângă loţiuni, prosop şi costum de baie, câteva pungi de nisip.


Asta dacă nu vrea să facă plajă la Mare pe o terasă de beton. Autonomia locală este, însă, înţeleasă diferit de fiecare primar. Iar Radu Mazăre are, se pare, o proprie viziune în ce priveşte interpretarea, dar mai ales aplicarea legilor.

Pentru că, dacă în cazul teraselor şi localurilor construite pe plajă există totuşi motivaţia că acestea deservesc turiştii, pentru construirea unui bloc de locuinţe chiar pe nisip parcă e greu să găseşti o explicaţie. Alta decît cea de natură financiară, atât pentru beneficiarul construcţiei cît şi pentru cel care a emis autorizaţiile.

CITEŞTE MAI MULT ÎN ACADEMIA CAŢAVENCU 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?