De ce te dor dinții? Află cele mai întâlnite cauze!

 
Asta e cea mai uşoară metodă prin care scapi de durerile de dinţi! Stomatologii sunt uimiţi!
Asta e cea mai uşoară metodă prin care scapi de durerile de dinţi! Stomatologii sunt uimiţi!

Problemele orale pot avea ca simptom durerea de dinți, cu intensități diferite, în funcție de stadiul de agravare. Cele mai puternice dureri sunt cele create de disfuncții ale danturii și gingii, urmate de cele de la nivelul sinusurilor. 

Durerea de dinți este descrisă drept cea mai rea dintre toate, ea fiind puternică și insuportabilă. Cauzată de cele mai multe ori de afecțiuni ale cavității bucale, durerea se intensifică din ce în ce mai tare în sezonul rece. Cea mai întâlnită cauză de durere de dinți este datorită sinusurilor. Dacă durerea de dinți apare odată cu venirea frigului, aceasta ar putea fi legată de afecțiuni ale sinusurilor. A doua cauză este din pricina gingiilor care încep să se retragă. Persoanele cu dinții sensibili se pot confrunta cu căderea gingiei cauzată de deteriorarea smalțului. Durerea este intensificată de fiecare dată când dintele intră în contact cu alumente fierbinți sau reci. De asemenea, abcesul este o infecție dentarp cauzată de resturile aliemntare depuse pe dinți și gingii și de o igienă orală deficitară. Potrivit doctorulzilei.ro, și desprinderea plombelor este o cauză de durere. Orice durere dentară care persistă sau care reapare periodic este semnul unei afecțiuni. Recomandat este să te prezinți la medic pentru a nu se agrava.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?