De ce persoanele cu ochi VERZI sunt speciale. Eşti norocos dacă întâlneşti una!

 
De ce persoanele cu ochi verzi sunt speciale
De ce persoanele cu ochi verzi sunt speciale

Potrivit unei statistici, doar 2% din populația globului are ochii verzi. Fiind una dintre cele mai rare culori, este lesne de înțeles de ce persoanele cu ochii verzi sunt speciale.

Ochii sunt oglinda sufletului și adesea remarcăm imediat culorile care sunt speciale, nu foarte frecvent întâlnite. Când faci cunoștință cu o persoană nouă, probabil că nu vei reține culoarea ochilor dacă aceasta este una obișnuită, însă cu siguranță te va frapa privirea ei dacă are nuanțe de verde, albastru sau violet.

Chiar dacă poate că deja cunoști cel puțin o persoană cu ochii verzi, trebuie să știi că este una dintre cele mai rare culori, fiind întâlnită la doar 2% din populația mondială. Astfel că, te poți considera norocoasă dacă cunoști pe cineva cu ochii verzi sau ești fericita lor posesoare.


Nuanțele ochilor verzi pot să fie extrem de diferite, de la smarald, jad până la albastru-verzui, iar în cele mai rare cazuri se întâlnește și nuanța de chihlimbar verde, scrie eva.ro.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?