De ce nu îți mai cresc DELOC sprâncenele. Află cum poți remedia problema!

De ce nu îți mai cresc DELOC sprâncenele. Află cum poți remedia problema!
De ce nu îți mai cresc DELOC sprâncenele. Află cum poți remedia problema!

Odinioară, eram dependente de pensetă, acum nu mai știm cum să fugim de ea! Dacă, oricât ai încerca, sprâncenele tale nu vor să redevină dese și bogate, este posibil să te situezi în una dintre situaţiile de mai jos!Le-ai pensat prea mult

Te numeri printre femeile prietene la cataramă cu penseta în anii trecuți? Este posibil să fi afectat ciclul de creștere al firelor de păr pentru totdeauna sau semi-permanent, sau să fi provocat daune atât de mari foliculului de păr, încât să îi stopezi creșterea pe o durată indefinită.

Ai o dietă dezechilibrată

Dacă din dieta ta lipsesc nutrienții, dar abundă zaharurile și grăsimile, firul de păr nu va primi substanțele de care are nevoie pentru a crește, iar sprâncenele se vor rări în mod dramatic.

Pori înfundați

Produsele de makeup sau cremele grase, pline de conservanți și de substanțe artificiale, pot duce în timp la blocarea porilor. Atunci când acest fenomen are loc în zona sprâncenelor, este posibil să dăuneze și creșterii lor.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?