De ce nu îți găsești marea iubire, în funcție de zodia ta

 

Te-ai săturat să fii singură? De obicei, atunci când ai ghinion în dragoste, e vorba despre o nepotrivire de caracter sau despre lipsa atracției. Dar, atunci când toate despărțirile arată la fel, ar putea exista ceva la tine care să te atragă spre persoanele cu care nu ești cu adevărat compatibilă!

Berbec

Uneori, e benefic să fii competitiv, dar nu și în cazul relațiilor amoroase.

Dacă vrei să găsești dragostea adevărată, va trebui să încetezi să încerci să îl depășești pe cel de lângă tine. În schimb, ai putea să te concentrezi mai mult pe persoana lui, să îl cunoști mai bine și să îl iubești pentru ceea ce este. Lipsa de egoism îți va îmbunătăți relația. 

Taur

Cu siguranță ți s-a spus de nenumărate ori că încăpățânarea ta este cauza problemelor tale.

Acest lucru poate fi adevărat, dar nici materialismul nu trebuie ignorat. Ca să îți întâlnești marea iubire, trebuie să nu prioritizezi aceste lucruri care pot deveni copleșitoare pentru partenerul tău. 

Gemeni

Ești o persoană foarte sociabilă și încerci pe cât posibil să nu fii singură.

Dat fiind aceste lucruri, faci totul pentru a fi înconjurată de oameni, deși ar trebui să înveți să petreci timp doar cu tine și să te bucuri de el. Doar în acest fel vei reuși să îți întâlnești adevărata iubire, mai degrabă decât să pierzi timpul cu cineva care chiar nu merită. 

Rac 

Ești o persoană incredibil de persuasivă.

Probabil că insistențele tale de a obține ceea ce îți dorești au creat probleme importante în relațiile tale. Pentru a-ți întâlni marea iubire, trebuie să fii mai deschisă către compromisuri și să îți lași partenerul să preia și el frâiele din când în când.

Leu

Probabil ești obișnuită să ți se spună că mândria ta este cel mai mare defect al tău.

Dar, principala ta probleme în ceea ce privește relațiile este cu totul alta: ești prea loială. Este perfect normal să fii așa atunci când vine vorba de persoanele pe care le iubești, dar, uneori, ești prea dispusă să te jertfești pentru persoanele care nu te tratează corect. Dacă vrei să îți întâlnești marea iubire, trebuie să te concentrezi doar asupra acelora care te apreciază cu adevărat, nu pe cei care îți gâdilă orgoliul. 

Mai multe pe eva.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?