De ce nu este bine să purtăm aur şi argint în acelaşi timp

 
De ce nu este bine să purtăm aur şi argint în acelaşi timp
De ce nu este bine să purtăm aur şi argint în acelaşi timp

Astăzi e la modă să combini bijuteriile din aur cu cele din argint. În trecut, această combinație era văzută ca o greșeală fatală, însă, acum, majoritatea vedetelor optează pentru această alegere.

De-a lungul timpului, s-a tot spus că argintul fură din gramajul aurului. În realitate, se pare că este doar un mit. Nu am găsit nicio afirmație oficială a unui specialist care să ne facă să credem altceva.

Altul este motivul real pentru care cele două metale nu trebuie purtate în același timp. Purtate în combinație, pe lângă partea estetică, bijuteriile din aur și argint actionează diferit asupra organismului uman. Aurul activează anumite procese, iar argintul le reprimă.

Specialiștii susțin că o bijuterie din aur ne ajută în cazul asteniei și a stărilor depresive, a bolilor de inimă și stomac. În timp ce argintul calmează starile de agitație și nervozitate, stresul și durerile de cap.


Medicii chinezi susţin că bijuteriile acționează asupra celor 400 de puncte de reflexoterapie din palmă care au legătură cu toate organele interne, scrie avantaje.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?