De ce nu a trecut referendumul? Varianta Bisericii: Politizare, asocierea cu Dragnea

 
De ce nu a trecut referendumul? Varianta Bisericii: Politizare, asocierea cu Dragnea
De ce nu a trecut referendumul? Varianta Bisericii: Politizare, asocierea cu Dragnea

"Biserica română a primit cu mâhnire rezultatul referendumului. Nu este, însă, o înfrângere a Bisericii". Afirmațiile îi aparțin purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române. Într-un interviu acorat RFI, Vasile Bănescu declară că tema referendumului nu a fost suficient dezbătută în societate. În plus, el reclamă ”dezinfomările din mediul online și politizarea evenimentului”.Cele mai importante afirmații făcute de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, în interviul acordat RFI:

- Sunt mai multe cauze pentru neîntrunirea cvorumului: politizarea evenimentului, asocierea referendumului cu Liviu Dragnea, neclaritatea întrebării puse în cadrul referendumului;

- Nu este înfrângerea Bisericii, este a celor care s-au lăsat captivi indiferenței personale, ignorării mizei acestui referendum și manipulărilor în special din mediul online;

- A fost o onoare să susținem o temă civică de o asemenea amploare;

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
MirceaCelTanar
08 Oct 21:00
Ar fi interesant sa ne aducem aminte cine a dat "tonul la cantec" pentru a-i canta infractorului Dracnea "Vrednic este" (la Costesti) si poate ne mai spune purtatorul de cuvant in ce situatii se canta "Vrednic este"
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?