De ce îţi este atât de dor de el, în funcţie de zodia lui

De ce îţi este atât de dor de el, în funcţie de zodia lui
De ce îţi este atât de dor de el, în funcţie de zodia lui

Poate că ar fi trebuit să fii tu cea alături de care e fericit, dar acum face parte doar din trecut. Ce te face să îţi fie atât de dor de el?Berbec

Nativul din Berbec te-a provocat să trăieşti cea mai bună viaţă şi a fost o persoană foarte optimistă.

Încrederea în el te-a inspirat şi te-a făcut să simţi că poţi face orice. Nu a avut niciodată nicio teamă, dar nu ai apreciat pe deplin forţa şi spiritul său aventuros decât atunci când a dispărut din viaţa ta.

Taur

Taurul a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a se asigura că eşti fericită şi că te simţi în siguranţă.

Nimănui nu îi va mai păsa atât de mult de tine, pentru că mereu a fost grijuliu şi te-a surprins cu daruri perfecte. El a fost foarte răbdător cu tine şi bănuieşti că a fost cel mai bun partener pe care l-ai fi putut avea vreodată.

Gemeni

Ai simţit că sufletele voastre sunt conectate atunci când vorbeaţi despre orice.

Părea că te completează. Nativul din Gemeni a făcut ca totul să fie mai bine prin simpla lui prezenţă. Ai crezut că nu îţi va fi fidel, dar nu ştiai că în spatele acestui personaj vulcanic e cineva de o sensibilitate incredibilă.  

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?