"De ce este România atât de săracă?". Ce trăsătură sugerează GOOGLE pentru fiecare ţară din Europa?

 
Ce trăsătură sugerează GOOGLE pentru fiecare ţară din Europa
Ce trăsătură sugerează GOOGLE pentru fiecare ţară din Europa

Opţiunea Google de a sugera cuvinte la căutarea pe internet permite verificarea celor mai frecvente întrebări puse de utilizatori sub forma "De ce este ... (o ţară) atât de...?", rezultatele arătând că în cazul ţărilor din fostul bloc comunist prima sugestie care apare este însuşirea "săracă".

Astfel, dacă un utilizator Google scrie în motorul de căutare "Why is Romania/ Bulgaria/ Serbia/ Moldova/ Slovacia/ so..." (De ce este România/ Bulgaria/ Serbia/ Moldova/ Slovacia atât de...", Google va sugera cuvântul "poor/ săracă" în completarea întrebării. Acest lucru înseamnă că aşa a fost formulată întrebarea de către cei mai mulţi utilizatori.

O hartă publicată pe site-urile businessinsider.com şi theatlantic.com compilează trăsăturile sugerate de Google pentru fiecare ţară din Europa. Sunt şi rezultate care surprind, cum ar fi "slabă" pentru Polonia sau "suicidală" pentru Lituania.

După cum precizează şi site-ul The Atlantic, întrebările puse de cei mai mulţi utilizatori de internet nu reflectă exact situaţia actuală din ţara respectivă, ci impresia pe care cei mai mulţi o au despre ea şi curiozitatea lor în legătură cu acest aspect.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 -5
Sergiu Marin
29 Jan 13:54
DRAGI ROMANI HAIDETI SA NE UNIM FORTELE SI SA SCHIMBAM CAPITALISMUL SI HOTIA DIN ZIUA DE AZI ,CU UN VIITOR MAI BUN PENTRU COPII NOSTRI..........CU RESPECT........
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?