Demisia îi priește lui Lucian Șova A devenit mai harnic

 

Lucian Șova, ministrul demisionar al transporturilor, a efectuat și azi o vizită pe șantierul unei autostrăzi. Dacă luni a fost pe autostrada A3, astăzi a mers să vadă tronsonul Târgu Mureș-Câmpia Turzii. Ministrul a anunțat și când va fi dat în folosință noul trpnson."Este vorba de încununarea unui efort pe care l-au făcut antreprenorii în această vară, perioada în care deși s-au confruntat cu diverse dificultăți iată că înainte de sfîrșitul anului găsim ocazia să avem premise de bucurie că încă câțiva kilometri de autostradă se vor deschide așa cum ne-am angajat.

Chiar dacă nu deschidem autostrada de 1 decembrie știu că au început pregătirile pentru recepție. Oricum în acest an se va circula pe aceste loturi de autostradă.

Am venit să stau de vorbă cu constructorii, să văd și eu situația. O să fac o vizită și pe tronsonul Lugoj-Deva, șantiere pe care sper ca cei care lucrează acolo vor reuși să le închidă până la sfârșitul acestui an sau de venire a iernii astfel încât să se mai adauge la cei 60 de kilometri de autostradă pe care vom circula înainte de sfârșitul acestui an”, a declarat Lucian Șova, ministrul transporturilor.

Șova a mai precizat faptul că urmează să viziteze și autostrada Lugoj-Deva, în perioada următoare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?