Dark Void , un nou film de prezentare

 
Dark Void
Dark Void
Dark Void Dark Void Dark Void
Capcom a dat publicităţii un nou trailer din jocul video Dark Void.


Dark Void este un joc de acţiune care se va lansa în versiunile PC, PLAYSTATION 3 şi Xbox 360 pe 19 ianuarie 2010 în SUA şi pe 22 ianuarie 2010 în Europa.

Dark Void promite va aduce, ca element de noutate, combinaţia de lupte aeriene, sistemul vertical combat, prin care jucătorul luptă în timp ce escaladează suprafeţe verticale. Producătorii jocului promit să ofere o nouă perspectivă asupra gameplay-ului de acţiune.


Will este personajul principal din Dark Void, un pilot devenit pe neaşteptate eroul salvator al omenirii. Will se prăbuşeşte cu avionul în Triunghiul Bermudelor şi pătrunde într-o lume paralelă - The Void - unde o rasă misterioasă - The Watchers - ameninţă să invadeze Pământul.  Jocul este produs de The Airtight Games Project şi va fi lansat concomitent pe toate platformele, PC, Playstation 3 şi Xbox 360.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?