Daniel Funeriu, către Barna și Cioloș:"Pe cine încercați să protejați?"

 

Fostul ministru al Educației lansează un atac virulent la adresa conducerii alianței USR-PLUS, despre care susține că protejează pe cineva anume, prin introducerea protocolului potrivit căruia nu vor fi acceptați candidați "care au semnat, majori fiind, angajament cu securitatea".

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a apreciat joi că este o „mizerie” introducerea in protocolul alianței USR-PLUS a prevederii potrivit careia nu vor fi acceptati candidati „care au semnat, majori fiind, angajament cu securitatea" pentru ca acest lucru ar indica faptul ca Dan Barna si Dacian Ciolos vor sa acopere pe cineva.

„În anii grei ai comunismului aveam un coleg de clasă care, spre deosebire de noi toți, avea de toate: pantofi Otter, rachetă de tenis din aluminiu, banane, portocale, "adidași cu crampoane", blugi, "video", ciocolată, aducea frecvent cafea profesorilor, etc. Nu erau timișoreni -veneau din Argeș- iar părinții aveau număr din trei cifre la mașină. Era un elev foarte bun și chiar plăcut celor din clasă, șef de detașament. În clasa a VIII-a am făcut un "chef" în care limbile mai multor copii s-au dezlegat și mulți au vorbit, surprinzător pentru mine, destul de nasol de Ceaușescu. Un coleg al cărui tată era trimis inginer în Siria chiar m-a surprins.

A doua zi, în pauză, l-am văzut scriind (avea un scris deosebit de frumos și citeț) cuvânt cu cuvânt ce au spus colegii despre Ceaușescu. Când a observat că citesc peste umăr ceea ce scria, s-a stresat, a mototolit hârtia deja bine umplută și a băgat-o în buzunar. Nu am mai vorbit niciodată cu el de atunci.

Stimate dl Barna, stimate dle Cioloș: despre asta e vorba când cei care dorim o clasă politică nouă devenim brusc încruntați la mizeria cu "nu-i acceptăm pe cei care au semnat, majori fiind, angajament cu securitatea". Nu este acceptabil așa ceva și arată clar că vreți să protejați pe cineva anume. Nu e păcat să distrugeți munca politică, pentru care v-au votat 22% dintre oameni, pentru a salva un gunoi uman care de mic își turna colegii?”, a scris Funeriu pe pagina sa de FB.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Diaspora
16 Aug 20:18
Majoritatea din politica sunt Gunoaie Umane, nu numai cei din Uniunea Scuipati Romania.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?