Dâncu, fost vicepremier : La noi este cea mai mică încredere în partidele politice, au sub 10%

Fostul vicepremier Vasile Dâncu a declarat, joi seară, la lansarea de cărţii lui Robert Cazanciuc, că în România, încrederea în partidele politice este sub 10%, acesta precizând că şi încrederea în justiţie este scăzută, în principal din cauza scandalurilor. „România este o societate a neîncrederii, este o societate în care există o slabă încredere nu numai în instituţii, dar şi în personajele politice. Justiţia este mereu în mijlocul unor scandaluri, în mijlocul unor scandaluri de corupţie. Pe de altă parte, justiţia este atacată de foarte multe ori din toate părţile. Într-o societate neaşezată, într-o societate unde nu există încredere nici în stat, nici în politică, imaginea justiţiei este bună în comparaţie cu alte tipuri de instituţii. La noi este cea mai mică încredere în partidele politice, au sub 10%”, a declarat Vasile Dâncu.

În ceea ce priveşte încrederea în justiţie, fostul vicepremier susţine că aceasta este de 40%.

Întrebat fiind de participarea la mai multe evenimente private, alături de mai multe persoane din justiţie şi SRI, fostul vicepremier a spus: „Sunt o persoană privată care îşi foloseşte timpul liber aşa cum îmi doresc. Nu îmi dau eu cu părerea despre aceste lucruri”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?