Dăncilă spune că Timmermans a lăudat-o

 

Premierul Dăncilă susține că prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans a lăudt eforturile guvernului de la București de a exercita mandatul de Președinţie rotativă a Consiliului UE. De fapt, într-un comunicat de presă, Comisia Europeană a specificat că Timmermans i-a spus premierului că există îngrijorări tot mai mari legate de evoluțiile recente.

Viorica Dăncilă a declarat miercuri că a avut un dialog constructiv cu prim-vicepreședintele Comisiei, Frans Timmermans,întâlnire despre care a făcut precizări și CE, care a anunțat într-un comunicat, că Timmermans i-a spus premierului că există îngrijorări tot mai mari legate de evoluțiile recente.

"Astăzi m-am întâlnit cu Frans Timmermans. Am avut un dialog constructiv. Ne vom întâlni și la vizita pe care domnia sa o va face în România. Mi-a arătat aprecierea pentru modul remarcabil în care ne-am exercitat mandatul de Președinţie rotativă a Consiliului UE", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Într-un comunicat de presă, Comisia Europeană a transmis miercuri seara că prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans i-a spus premierului Viorica Dăncilă, la a doua întâlnire pe care au avut-o în ultima lună, că există îngrijorări tot mai mari legate de evoluțiile din ultima perioadă în ceea ce privește domeniul justiției.

„Prim-vicepreședintele Timmermans și prim-ministrul Dăncilă s-au întâlnit pentru a doua într-o singură lună și au avut o discuție deschisă și onestă. Au abordat subiectul problemelor referitoare la Mecanismul de Verificare și Cooperare, iar prim-vicepreședintele CE a exprimat preocupări din ce în ce mai mari în legătură cu actuala situație și cu cele mai recente evoluții. A transmis că este urgent să existe un progres asupra problemelor ridicate în săptămânile ce vor veni. Au decis amândoi să aranjeze o întâlnire, săptămâna viitoare, a experților din România și Comisia Europeană pentru a discuta despre problemele vizate”, a transmis Comisia Europeană.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Soricarul Afumat
07 Mar 08:51
Omul ia spus ce ia spus, acu ce a inteles tuta e alta chestie ! Greseala aluia a fost ca a zimbit cind vorbea cu ea ... de aici confuzia !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?