Dăncilă: România a scris istorie în aeronautica mondială

 

Premierul Viorica Dăncilă subliniază, într-un mesaj de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, că România a scris istorie în aeronautica mondială.

Premierul Viorica Dăncilă subliniază, într-un mesaj de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, că România a scris istorie în aeronautica mondială.

"Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene reprezintă un prilej de a retrăi mândria că ţara noastră a scris istorie în aeronautica mondială, nume ca Vlaicu, Vuia şi Coandă ocupând loc nu doar în prima linie a marilor inventatori din acest domeniu, ci şi în "escadrila" celor care au împlinit vechiul vis al omului de a cuceri cerul", a transmis Dăncilă sâmbătă, conform unui comunicat de presă al Guvernului.


Mesajul său este adresat tuturor celor din aviaţia militară şi civilă, dar şi românilor care îşi sărbătoresc onomastica.

"Aviaţia militară ne protejează vieţile, aviaţia civilă ne sporeşte bunăstarea şi face ca vechiul ideal al multor oameni de a vedea lumea, de a înţelege stiluri de viaţă şi culturi diferite să devină realitate. Transmit cel mai calde gânduri, alături de urări de sănătate şi bucurii, tuturor celor care slujesc aviaţia militară şi civilă, precum şi tuturor românilor care îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui, cu ocazia praznicului Sfântului Mare Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul aviatorilor români. Sunteţi, zilnic, eroii noştri, dragi membri ai Forţelor Aeriene Române. Vă doresc să vă întoarceţi cu bine acasă din misiunile dumneavoastră militare şi civile!", se mai arată în comunicat. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
carstea
20 Jul 16:18
Despre site-ul cu Magurele: nu vreti sa ne aratati "partenerele" inainte de a ne cere datele?!
Răspunde
0 0
Ilinca
20 Jul 12:43
ei, ce să spunem...până acum nu se știa? Genială descoperire pentru un IQ subliminal. Dar ce vină avem noi?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?