Dăncilă râde de Orban: „Parcă joacă într-un film de comedie”

 
Foto: Facebook/Oana Șlemco
Foto: Facebook/Oana Șlemco

Viorica Dăncilă își continuă turneul electoral în Moldova. Aflată miercuri în județul Suceava, premierul demis l-a luat în vizor pe premierul desemnat în locul ei. Dăncilă râde de promisiunile făcute de Ludovic Orban partidelor pentru a sprijini guvernul liberal. Șefa PSD nu-l uită nici pe contracandidatul său la prezidențiale, Klaus Iohannis, despre care spune că este un președinte „arogant”, care „a dezbinat” românii.

Candidat al PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă l-a atacat, miercuri, pe premierul desemnat Ludovic Orban, despre care a spus că parcă joacă într-o comedie, dar și pe președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei întâlniri electorale care a avut loc în județul Suceava.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, în fața simpatizanților partidului, la o întâlnire electorală care a avut loc în localitatea Hânțești, județul Suceava, că premierul desemnat parcă joacă într-o comedia, spunând lucruri diferite partidelor.

„Îl vedem pe premierul desemnat, Ludovic Orban, care parcă joacă într-un film de comedie. Unui partid îi spune nu vrem, sunt de acord să nu avem alegeri în două tururi pentru primar, altuia îi spune vom avea alegeri în două tururi pentru primari. Unuia îi spune nu vom avea alegeri anticipate, celuilalt îi spune vom avea alegeri anticipate”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea l-a atacat și pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că a adus dezbinare între români. „Președintele țării este cel care a adus dezbinarea între români și a făcut acest lucru pentru că nu iubește românii. I-ați văzut între oameni, ați văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la problemele unui om? Eu l-am văzut când un om a leșinat și nici măcar nu s-a uitat. (...) Este un președinte care ne-a privit cu aroganță, un președinte care vrea guvernul meu, vrea parlamentul meu, care încalcă Constutuția țării”, a mai declarat Viorica Dăncilă la întâlnirea cu simpatizanții din Moldova.

Declarațiile făcute de Viorica Dăncilă pot fi urmărite în imaginile de mai jos, postate de PSD Suceava pe pagina de Facebook.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Alegator
23 Oct 12:54
Mai bine intr-o comedie decat intr-un film de groaza ca tine, danciloato!
Răspunde
0 0
Amalia
23 Oct 08:49
Chestia asta cu atacatul persoanelor sunt o dovadă a neputinței personale! Cert este că lupta contrariilor duce la progres! Cu siguranță psd-ul NU este factorul de progres!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?