Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli la Focșani. De la "Bună ziua", la "Huoo"! VIDEO

 
Viorica Dancila, la Focşani
Viorica Dancila, la Focşani

Premierul Viorica Dăncilă a ales să meargă într-un loc "sigur" de 1 Decembrie, la Focşani, în fieful baronului local Marian Oprişan, dar nu a scăpat de huiduieli nici acolo.Înainte de intonarea imnului naţional, Viorica Dăncilă şi însoţitorii săi din PSD, printre care şi Codrin Ştefănescu şi Florin Iordache, au fost primiţi cu huiduieli de o parte dintre spectatorii ceremoniei organizate de CJ Vrancea.

Din public s-au auzit mai multe scandări, printre care şi "Huo, flămânzilor". Premierul a rămas fără reacţie şi minute în şir nici măcar nu a clipit privind defilarea trupelor militare.

După acest incident, Viorica Dăncilă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor, a făcut o mică baie de mulţime, a vorbit şi a dat mâna cu oamenii, flancată în permanenţă de Marian Oprișan.

Evenimentul la care a participat premierul a constat în paradă militară, spectacol de muzică clasică, video-mapping și artificii.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Garnizoana Focșani, a cuprins momentul de decorare a celor opt drapele de luptă ale "Brigăzii 8 LAROM", o paradă militară în care vor fi angrenați militari ai Garnizoanei Focșani, forțe ale Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratului pentru Situații de Urgenă Vrancea, Salvamont Vrancea, dar și un recital al Fanfarei Garnizoanei Focșani. Ulterior, pe scena amplasată în Piața Unirii a avut loc un spectacol extraordinar.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?