Dăncilă nu are o părere despre dezincriminarea abuzului în serviciu: "Nu ştiu despre ce este vorba"

Vorica Dăncilă şi Liviu Dragnea
Vorica Dăncilă şi Liviu Dragnea

Premierul desemnat a precizat că ea nu are o părere privind dezincriminarea sau nu a a abuzului în serviciu."Nu, nu am vorbit despre dezincriminarea abuzului în serviciu. Nu pot să spun dacă aș fi sau nu aș fi de acord dacă nu știu despre ce este vorba”, a precizat aceasta.

Când a venit vorba de legile justiției ca motiv pentru proteste, Dăncilă a afirmat că dorește să știe exact ce anume din pachetul legislativ provoacă nemulțumire.

"Se vorbeşte de Legile Justiţiei la modul general. Trebuie să vedem ce din Legile Justiţiei nemulţumeşte. Deci, eu am învăţat în Parlamentul European că trebuie o abordare punctuală: îmi spui ce te nemulţumeşte şi atunci văd dacă trebuie schimbat sau nu ceva. (...) Pentru a avea o abordare constructivă, trebuie să spui ce din lege te nemulţumeşte ca să vedea dacă este un lucru bazat pe realitate sau este ceva care poate fi înţeles greşit sau o necunoştinţă clară a ceea ce este prevăzut în lege", a afirmat Dăncilă.

Premierul desemnat a precizat că ea nu are o părere privind dezincriminarea sau nu a a abuzului în serviciu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?