Dăncilă, mesaj înainte de vot: ”Să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani”

 

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a transmis, vineri seara, un mesaj încurajând românii să iasă la vot și să îi judece pe cei care cer votul după tot ce au făcut în ultimii ani.

"Am văzut în ultima perioadă prea mulți oameni politici ai dreptei care cred că România e oarbă și nu îi vede așa cum sunt - meschini și plini de dispreț, care cred că țara noastră e amorțită și că efectele dezastruoase ale măsurilor lor crude nu se vor face repede simțite.

Ei cred că ne-am pierdut mândria de a fi români și voința de a mai lupta ca să ne fie bine aici, la noi acasă. Că pot tăia pensii și salarii, că ne pot închide spitalele și că ne pot împovăra din nou cu taxe și impozite.

Că pot pune toată puterea în mâna unui singur om care să confiște România ca pe propria feudă, care să îngenuncheze românii, an după an, până își pierd libertatea, speranța și încrederea că mai există instituții și conducători care să poată face ceva pentru ei.

S-au înșelat! Țara noastră nu e oarbă, nici amorțită, iar în piepturile noastre bate aceeași inimă de român, care a știut și a putut întotdeauna să își schimbe soarta.

Dragi români, aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care să nu mai vrea să plece. Sunt despre România ca stat democratic și european care merge înainte, nu înapoi, spre dictatură. Sunt despre libertatea și drepturile pe care le avem aici, pe pământul nostru.

La votul de duminică, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestui monopol al puterii care amenință să se instaureze! Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!

Eu, Viorica Dăncilă, și Partidul Social Democrat, rămânem alături de români și de țara noastră, pe care n-o vorbim de rău și cu care nu ne e rușine. Nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român nu stă cu teama că Iohannis și ai lui îi vor lua și ultimii bani de mâncare sau medicamente. Noi credem în dreptul la un trai decent și credem în viitorul mai bun al României!

Dragi români, duminica aceasta, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între ai noștri! Așa să ne ajute Dumnezeu!", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cornel
08 Nov 23:18
Ciolanis a tras măța de coadă în primul mandat.
Răspunde
0 0
Citizen
08 Nov 21:38
Voi vota cu capul, cu inima sa voteze sentimentalii, care cred basmele tale.
Răspunde
0 0
6_case
08 Nov 21:26
Votați pe Ciolanis cel cu 6 case.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?