Dăncilă, luată peste picior de Juncker: "Este al cincilea premier"

 

În ciuda discursului în general pozitiv la adresa României şi a premierului Viorica Dăncilă, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, nu s-a putut abţine să nu arunce câteva ironii la adresa invitatei sale. 

Prima a venit chiar în deschiderea conferinţei de presă coumne, când a afirmat că "este al cincilea premier român pe care am avut plăcerea să-l întâlnesc aici de la începutul mandatului meu (iunie 2014 - n.r.). Mi-aş dori ca acest ciclu să poată fi oprit şi (Viorica Dăncilă) să poată rămâne un pic mai mult, fiindcă încep să (le) pierd şirul". 

 

 

Un alt jurnalist britanic a întrebat-o pe şefa guvernului despre consilierul personal Darius Vâlcov şi a primit acelaşi răspuns oferit de Viorica Dăncilă şi presei din România. "După câte ştiu, dl. consilier Vâlcov nu a fost condamat definitiv şi am spus că prezumţia de nevinovăţie trebuie respectata, aşa cum cere şi directiva europeană pe care şi eu am votat-o, ca europoarlamentar. Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată," a explicat Viorica Dăncilă. Preşedintele CE a comentat şi el, ironic, întrebarea, afirmând că "domnul respetiv nu este consilierul meu".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?