Dăncilă Jr. lucrează pentru socrul lui Victor Ponta

 

Situaţie comică la conducerea Curţii de Conturi. Victor Dăncilă, fiul premierului, este consilierul personal al lui Ile Sârbu, socrul lui Victor Ponta şi unul dintre cei mai mari adversari ai lui Liviu Dragnea şi Vioricăi Dăncilă.  

Confirmarea postului pe care-l ocupă Dăncilă junior a venit într-un răspuns al Curţii de Conturi la o solicitare făcută de Newsweek România. „Victor Florin Dăncilă este angajatul Autorității de Audit, cu contract individual de muncă determinată (durata mandatului demnitarului aferentă perioadei 29 ianuarie 2018 – 15 octombrie 2020, având funcția de consilier în cadrul cabinetului demnitarului – Ilie Sârbu, vicepreședinte al Autorității de Audit)”.

Mai mult, fiul premierul poate fi concediat şe şeful său direct, fost ministru al Agriculturii şi  socrul lui Victor Ponta, cel mai mare adversar al guvernului Dăncilă.

„Cu privire la atribuțiile de serviciu, domnul Victor Florin Dăncilă, licențiat în științe economice, desfășoară în cadrul Autorității de Audit activități de consiliere în domeniul economic, precum și activități specifice domeniului de activitate”, se arată în răspunsul Curții de Conturi pentru Newsweek România.

Victor Dăncilă a ajuns de curând în atenţia presei după ce, la ceremonia oficială de la Ateneul Român, organizată în onoarea preluării preşedinţiei rotative a Uniunii Europene de către România, fiul premierulu a stat în loja rezervată celor mai înalţi oficiali europeni, chiar în spatele mamei sale, îmbrăcat lejer, fără ţinuta protocolară cerută la un asemenea eveniment. 

Viorica Dăncilă şi-a adus fiul şi nora la "oficială", să-i vadă pe Tusk şi Juncker

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nicolas
29 Jan 19:54
astea sint numai abureli....ce iese din pisica tot soareci maninca...sau daca rupi o caracatita rtosie in doua ai doua caracatite....Ponta ii face doar jocul lui Dragnea...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?