Dăncilă, întâlnire cu militarii Invictus, la Guvern. Ce le-a transmis

 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, cu ocazia primirii militarilor care a reprezentat România la Jocurile paralimpice Invictus de la Sidney, Australia, că aceştia sunt o echipă puternică, de învingători care a avut "tăria de a merge mai departe".

"Aţi avut tăria de a merge mai departe. Sunteţi o echipă puternică, de învingători. Am urmărit imagini de la Sidney şi am văzut pe chipurile voastre determinarea de a lupta şi de a câştiga. Aţi fost însoţiţi în permanenţă de emoţia şi mândria familiilor dvs, dar şi a milioanelor de români care au vrut să fie alături de dumneavoastră. Prin generozitatea dumneavoastră aţi depăşit Invictus. Vă mărturisesc că sunteţi un model pentru toţi românii. Vă felicit din suflet pe dumneavoastră şi pe familiile dumneavoastră", a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la Palatul Victoria unde i-a primit pe militarii care au reprezentat România la Jocurile Invictus, desfăşurate la Sydney, Australia.

La rândul său, ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat că militarii din echipa Invictus sunt cei mai buni ambasadori pe care i-ar putea avea România, precizând că este foarte mândru de aceştia şi de reuşitele lor.

"Bine aţi revenit acasă. Să mulţumim Guvernului României pentru modul în care a sprijinit acest proiect, un proiect de suflet nu doar al Armatei României. V-am urat să mergeţi cu fruntea sus aşa cum altădată aţi mers înaintea acestui drapel cum aţi făcut altădată. Sunteţi cei mai buni ambasadori ai României. Vreau să vă spun că sunt extrem de mândru de voi, că dacă viaţa v-a încercat, aţi devenit şi mai puternici. Sunteţi un exemplu demn de urmat pentru fiecare român. Am vorbit de multe ori anul acesta atunci când s-a construit această echipă. V-am spus că îmi doresc un lucru – ca echipa să nu mai crească. Şi m-aţi înţeles foarte bine ce am vrut să spun atunci. Vă felicit pe toţi. Vreau să mulţumesc familiilor dvs. pentru că vă sunt alături şi să vă mulţumesc dvs. că sunteţi o familie frumoasă toţi şi că ne permiteţi să fim alături de voi", a spus Mihai Fifor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?