Dăncilă către Opoziție: Chiar vă doriți să veniți la guvernare? Eu știu că nu

 

Premierul Dăncilă a răspuns atacului Opoziției cu o întrebare: Chiar vă doriți să veniți la guvernare? Eu știu că nu(...) ,,Nu am văzut din partea dvs nici o opinie concretă, nici o inițiativă'',  a spus Dăncilă.

,, E a treia oară când vin în Parlament la o moțiune de cenzură. Observ doar mistificarea adevărului, lipsa unei soluții viabile, supremația jignirilor în fața bunului simț. De fapt, întregul text al moțiunii arată incapacitatea Opoziției de a livra un proiect serios pentru binele țării. Nu reprezentați o alternativă la guvernare(...)Am văzut multe metafore și sloganuri, vreți să taxați IT, să dați oameni, să eliminați voucherele de vacanță, să reduceți și să tăiați'' , a spus Dăncilă.

Premierul a trecut apoi în revistă lunga listă de ,, realizări'', începând cu creșterea salariilor și pensiilor și finalizând cu celebra creștere economică.

,,Mai sunt multe de făcut, de aceea acest guvern are toată determinarea să-și continue mandatul'', a mai spus Dăncilă.

Aceasta a dat asigurări că sunt bani pentru salarii și pensii, dar și pentru majorările promise.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Moromete
18 Jun 16:51
Bună dimineata !!! Un dezastru nu vine singur , dacă te gândești la Udrea, mai mult se poate spune că vine cu unul si mai MARE . Cum Dumnezeu să vorbească ”alteta SA ” VIORICA DE ..BUNUL SIMȚ ? E ca si cum ar vorbi groparul de maternitate !!! După ce a astupat peste 20% de procente din bolșevici (psd) este mai mult ca sigur ca opoziția să reușesxcă cu ajutorul ”iluminatei” să topească pesede-ul cu un randament mai bun decât fără ea. Alteta dumneavoastră vă doresc să continuați ..”cu bun simt , cu proiect, cu livrare, cu cresteri, cu buna stare ..cu di tăte ”
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?