Dăncilă, atac dur la președinte: Crizele lui Iohannis nu ar trebui să fie și crizele României

 

Premierul demis Viorica Vasilica Dăncilă atac fără precedent la Iohahnnis. Aceasta îl acuză pe președintele Iohannis că a generat un blocaj instituțional fără precedent și că în mijlocul acestei crize pregătește o nouă vizită în străinătate. Într-o postare pe Facebook, Viorica Vasilica Dăncilă face și inventarul crizelor de care îl  face responsabil pe Iohannis.

,, Am aflat cu surprindere că, în mijlocul uriașului blocaj instituțional pe care l-a creat, președintele Iohannis se gândește să mai plece într-o vizită externă, în loc să rămână în țară pentru a-și instala Guvernul. Este uluitoare nepăsarea președintelui în funcție cu privire la români și la guvernarea țări'', scrie Viorica Vasilica Dăncilă.

,, Deși crizele lui Iohannis nu ar trebui să fie și crizele României, acest președinte a decis să sacrifice românii și să arunce țara într-o serie nesfârșită de blocaje și impasuri:

1. Iohannis a blocat constant funcționarea Guvernului prin refuzul nejustificat de a numi miniștri, a încălcat Constituția României și a refuzat punerea în aplicare a deciziei CCR. În mod abuziv, Klaus Iohannis a negat drepturile angajaților din ministerele rămase fără conducere și a întârziat sau blocat procese vitale, precum luarea de măsuri urgente la nivelul MAI sau susținerea examenului de rezidențiat de către absolvenții Facultății de Medicină.

2. În ceea ce privește numirea comisarului european din partea României, Iohannis și partidele de dreapta au arătat întregii lumi o Românie dezbinată, scindată între interesul țării și interesele mărunte, meschine ale unor grupări. Rezultatul acestui lobby negativ agresiv este că nici astăzi România nu are comisar european în noua formulă a Comisiei. Dacă nu a fost omul lui Iohannis cel propus, s-a opus fără rațiune oricărei alte propuneri.

3. A orchestrat o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului PSD, însă nicio secundă nu a avut vreun plan pentru un nou Executiv. Guvernul lui Iohannis nu există. Nu au echipă guvernamentală, nu au program și se pare că nici o majoritate pentru vot. Klaus Iohannis și partidele care au semnat moțiunea de cenzură răspund pentru fiecare zi de risipire a banului public și blocaj instituțional.

Acest președinte care s-a întors împotriva românilor din cauza ambiției oarbe pentru un nou mandat va plăti pentru tot răul făcut țării sale. Crizele lui Iohannis nu trebuie să mai fie și crizele României'', scrie doamna Dăncilă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gaga
17 Oct 03:30
Vor fi multe lacrimi in Romania,dar sa nu fie prea tarziu.Guvern si presedinte pe masura voastra.Vreti Klaus si Orban?Chiar merita pt.infatuare si prostie.
Răspunde
0 0
Basil
16 Oct 15:25
Du-te la spalat wc-uri cucoana, baga si niste botox ca sa ai forta la desfundare.
Răspunde
0 0
Circ
16 Oct 15:02
In absenta lui Dancila, Klaus vrea sa asigure Facebookului continuitate la ras si bascalie propunand pe Orban premier. Paine si Circ pentru fraierici inconstienti.
Răspunde
0 0
Alegator
16 Oct 14:09
Daca prostia ar durea, dancila s-ar tavali in chinuri.
Răspunde
0 0
ION
16 Oct 14:08
Pe acest presedinte Iohannis , il prinde iarna sa numeasca un guvern. Cu asta mergem in groapa lent si sigur. E ca un melc , A trecut 1 saptamana si nicimic..... Ca sa treaca o lege trebuie sa treaca un an .
Suntem varza (turcan, gheorgiu, dancila) . Ma irita acest iohannis ca tot ce face face lent . Americanii l-au numit :absent" Avem 2 varinate : Iohannis moarte lenta ca melcul sau Dancila moarte rapida . Totul este praf, Ivatator cu 3500-4000 net. In privat 1200 lei iar daca ai ceva scoala 2000 lei net . Preturile triple Nu mai ai ce face in tara asta nici cu 4000 lei, decat sa traiesti de pe-o zi pe alta, Rusine conducere PNL=PSD . Ura fata de bugetari atat a facut acest Iohanis. Noi ai uram pe ei ca au salarii mai mari sau ar trebuii sa stim ca noi din privat avem salariile foarte mici si muncim 10-12 ore/zi????
Răspunde
0 0
Ilinca
16 Oct 13:29
Tova. mai bine mergi la SPA că ați luat kilograme de când practicați ”imperativul categoric” Nici tov. Ceușescu nu avea atâtea imperative. Condiția de mahala se vede după discursul fabricat de frustrările lui Drakknea din închisoare!!!!Rușinea României.
Răspunde
0 0
Amalia
16 Oct 12:55
Doamnă dragă, ați auzit că lupta contrariilor duce la progres ? Așa că, ceeace se întâmplă este un proces normal și necesar pentru a schimba lumea în bine! Fiți optimistă, veți vedea! Cu siguranță domnul Președinte Johannis este factorul de progres chiar dacă i s-a "declarat razboi" din ăsta cu multă trancaneala de proastă calitate!
Răspunde
0 0
Analfabeta vorbesteeee !!!
16 Oct 12:53
A cazut la treapta intii de liceu, a cazut la a doua, a picat la facultate, a dormit la bruxelles 9 (noua ani), a chinuit romanii nebugetari 3 ani, ... si acum proaspata somera a descoperit apa calda di gaura la covrig !!! Cind batea dubaiul si omanul sa verifice conturile beshede pe banii romanilor nu mai era asa disperados ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?