Dăncilă a dat în judecată inclusiv ICI București pentru domeniul vioricadancila.ro

 

Viorica Dăncilă și PSD au dat în judecată cel mai mare furnizor de găzduire a domeniilor de internet din Romania (Romarg SRL) și cel mai important institut de cercetare-dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din România (ICI Bucureşti) pentru domeniul www.vioricadancila.ro, potrivit stiripesurse.ro.

Procesul a fost deschis la Tribunalul București pe 2 septembrie, pentru „drepturi de proprietate intelectuală” și primul termen de judecată este pe 10 octombrie, potrivit portalului instantelor de judecata.

Momentan, adresa vioricadancila.ro nu poate sa fie accesată. „Pagina web de la http://vioricadancila.ro/ poate fi temporar nefuncțională sau a fost mutată definitiv la o nouă adresă web” este mesajul care apare.

În registrul de domenii RoTLD apare că proprietarul adresei de internet vioricadancila.ro este o „persoană fizică” și că domeniul se află pe serverele Romarg. Se mai mentioneaza ca domeniul se afla pe rolul justitiei intr-un dosar cu numarul 26067/3/2019, identic cu numarul dosarului de la Tribunalul Bucuresti.

Domeniul vioricadancila.ro a fost inregistrat pe 7 iunie, conform stiripesurse.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?