Dan Vasile Mihale: Dragnea a plonjat din statul paralel în realitatea paralelă

 

Ultimele apariții televizate ale liderului PSD, Liviu Dragnea, au ieșit din orice tipar normal. Omul minte cum respiră. Se victimizează excesiv și inventează povești halucinante. Face comparații deplasate și emite judecăți de valoare, după propria lui valoare. Acest gen de comportament servește mănușă ca material didactic la facultățile de profil.

Dragnea și-a dat arama pe față! Este un mare mincinos, ca să fiu elegant, un om dușmănos și fără scrupule. Multe dintre adjectivele cu care își "gratulează" adversarii politici îl definesc cel mai bine pe el. 

După baia de huiduieli de la Iași și Galați, liderul suprem și-a pierdut cu totul busola. Într-o ofensivă mediatică fără precedent, Dragnea a scos de la naftalină povestea cu atentatorii de la Athenee Palace și și-a ascuțit atacul la adversarii politici și la protestatarii anti-PSD. Iohannis a devenit suma tuturor relelor, la fel ca și votanții altor partide.

După principiul său călăuzitor "cine nu este cu noi este împotriva noastră", Dragnea a comparat mitingurile anti-PSD cu acțiunile "Cămășilor negre din Germania anilor '30". Uriașă gafă! Organizația paramilitară "Cămășile negre" a fost înființată de Mussolini și a folosit-o ca instrument de represiune de stat pentru a zdrobi mișcarea socialistă. Și nu este prima gafă de acest gen. Și la Iași a încurcat anii de domnie ai lui Ștefan cel Mare cu numărul bătăliilor purtate.

Sigur, nu este un capăt de țară că liderul PSD încurcă datele istorice. Grav este că omul este un mare ipocrit. Se laudă că  a dus o muncă de lămurire foarte intensă cu simpatizanții PSD ca să nu riposteze la manifestațiile anti-PSD, în condițiile în care chiar el a rispostat cu replica "nimic ești tu" când i s-a reproșat că nu a făcut nimic pentru români.

Singurul lucru cu sens făcut, în ultimele zile, de Dragnea este că a promis ambasadorului Palestinei la București că nu mai mută ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Rămâne însă de văzut dacă își respectă promisiunea... Gestul este oricum tardiv și vine după avertizările directe ale țărilor arabe.

Vezi și Blogul lui MihaleAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Costin Stefan
15 May 08:24
DRAGNEA SI CU TARICEANU,
URASC TARA, IUBESC BANU;
SI NE VAND, LA RUSI, PE TOTI,
SI NE FURA, CA SUNT HOTI !
Răspunde
0 0
Realitatea
15 May 03:55
Nu mai este vorba de nici o camasa, albastra maro verde violet mai nou, nici macar de Hitler, Stalin Musolini, au murit da-i la gara, stim ce au facut si cum au procedat, nu vorbim nici despre legionari sau neocomunisti ca ne plictisim singuri, acum vorbim de o rasa aparte, romanasul nostru scump si drag. Cum le stie el pe toate si mereu cade in su.la altuia si-i si place, pupa in dos pe cel cu bani si da branci superior celui mai sarac, crezand ca da bine in societate, apoi merge acasa si cand se uita la avizierul cu intretinerea restanta, incepe sa-si bata sotia si copii pe motiv ca au votat candva cu Iliescu care a vandut tara rusilor si din cauza asta are pensia mica si restante de tot felul. Romanasul pensionar este cel putin procuror daca nu si judecator, imparte dreptatea zilnic, in familie, prin vecinii de bloc, pe aici pe net si este profund marcat de nostalgia anilor 70, ani ai tineretii lor, ani de liceu sau facultate, ani cand se gaseau de toate in magazine etc, apoi a venit Iliescu care a vandut tara rusilor si au ramas ei pe afara. Vremurile sunt in totala schimbare, exista intotdeauna loc de mai bine.
Răspunde
0 0
Roman
14 May 23:48
Dragnea si Mazăre braț la braț la buĺău.
Răspunde
0 0
Bre, da ce citesti daca nu ai scris nica ???
14 May 15:21
Eu intai citesc ,apoi scriu,bre ! 14 May 10:45 - ati invatat cite ceva de la tatuka repetentul ... sa cititi si apoi sa scrieti !!!!!
Răspunde
0 0
E LA TRIAJ, BRE
14 May 15:19
tot in triaj a ramas, dar inca emite.
Răspunde
0 0
Eu intai citesc ,apoi scriu,bre !
14 May 10:45
Chiar,dle Mihaly,ziceti că Mussolini a fost mentorul lui Hitler ?Ei, cum Dmnnezeu ,Hitler a ocolit metodele violente ale străzii,ca sa dezbine ordinea politică ?E a adevărat ca Hitler când a ajuns la putere a folosit gestapoul ca mijloc de teroare.Si ziceti că Rhom,nu era imbracat in negru ?Mă rog.Dar cu trecerea de la statul paralel la democratie,atrag atentia ca eu am triat in comunism ,dar nu am arestat oponetii lui Ceausescu si nici schinjuit.De ai poate faceti deosebire intre Sein ,Dasein,sau intre fapta si vinovăție !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?