DAN DIACONESCU a pierdut procesul cu Răsvan Popescu, CNA

 
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Răsvan Popescu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a câştigat definitiv procesul în care l-a dat în judecată pe Dan Diaconescu, pentru calomnie, instanţa dispunând şi plata unor despăgubiri de aproape 23.000 de euro.

Răsvan Popescu l-a dat în judecată pe Dan Diaconescu în anul 2012, pe vremea când Popescu era preşedinte al CNA, iar Diaconescu era acţionar al societăţii Ocram Televiziune SRL, care deţinea la momentul respectiv licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, scrie Mediafax.ro.

Răsvan Popescu l-a acţionat în instanţă pe Dan Diaconescu, după ce acesta din urmă i-a adus mai multe acuzaţii injurioase în timpul emisiunilor "Dan Diaconescu Direct". Totodată, Popescu i-a cerut lui Diaconescu plata unor despăgubiri pentru prejudiciul moral cauzat, în valoare de 100.000 lei (aproape 23.000 de euro).

În 5 februarie 2013, Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a admis în parte cererea lui Răsvan Popescu şi l-a obligat pe Dan Diaconescu la plata sumei de 100.000 de lei, reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul moral cauzat. De asemenea, instanţa a obligat pârâtul (Dan Diaconescu) la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.008,30 lei, către reclamant (Răsvan Popescu), reprezentând taxa judiciară de timbru, timbrul judiciar şi onorariul de avocat.

Decizia a putut fi atacată cu recurs de Dan Diaconescu, la Tribunalul Bucureşti, în termen de 15 zile de la comunicare, fapt care s-a şi întâmplat, însă Răsvan Popescu a câştigat între timp şi un proces la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, tot împotriva lui Diaconescu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Rad
17 Sep 12:43
Sa-mi bag p. in virgula dintre CNA si iar. Cu DD 'n D
O fi sau n-o fi conjunctie adversativa ? Nu-mi bat capul cu astfel de probleme sexistentiale. Si yo pun sau scot virgula unde o simt ca intra sau poate sa lipseasca. Ce sa zic ? Taare Big problema cu virgulele astea , aruncate la intamplare, ca cu drona . :-) Vorba unuia: cand esti triplu licentiat, in educatie, fizica si sport, nici nu conteaza unde pui sau nu pui virgula . Daca orice Popescu rade la virgule sau in caz de lipsa lor, e OK.:-)))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?