Dan Barna: L-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare pentru o faptă asemănătoare

 
Dan Barna
Dan Barna

Dan Barna a afirmat, luni, că PSD l-a salvat pe Florian Bodog de începerea urmăririi penale, spunând că liderul PSD Liviu Dragnea a intrat la închisoare pentru comiterea unei fapte asemănătoare.

Liderul USR consideră că este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic.

”Este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic. Dacă eşti ministru sau şef de Consiliu Judeţean cum a fost Dragnea nu poţi să-ţi angajezi protejata din facultate au oamenii de la partid pe bani publici.

România nu se poate schimba decât dacă politicienii vor face o altfel de politică, iar de la vechea clasă politică nu mai avem nicio aşteptare. Este evident că nu învaţă nimic din moment ce l-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare după o faptă asemănătoare, care a revoltat o ţară întreagă. Pentru a schimba politica este nevoie de toţi oamenii cinstiţi care încă ezită să facă pasul. Majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii!

PSD a găsit în foştii tovarăşi de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA pentru că şi-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar fostul ministru i-a semnat foile de prezenţă. Bodog a recunoscut public a lucrat cu ea pe Whatsapp şi vorbind la telefon, ştia foarte bine care e situaţia când i-a confirmat prezenţa.

Nu mai ezitaţi, politica nu trebuie lăsată pe mâna hoţilor şi incompetenţilor care-şi apără reciproc spatele, sfidându-ne! Veniţi alături de USR şi PLUS să construim împreună o ţară în care statul îşi respectă cetăţenii”, a declarat Dan Barna.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?