Dan Barna acuză Guvernul PSD că refuză să dea în folosinţă Lotul 3 de la Autostrada Lugoj-Deva

 
Dan Barna
Dan Barna

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale susţine, într-o filmare postată pe Facebook, că lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva este funcţional, dar Guvernul PSD refuză să îl dea în folosinţă.

Dan Barna acuză Guvernul de incompetenţă și îi cere premierului Viorica Dăncilă să guverneze puțin și pentru România.

„Bună ziua, doamnă Dăncilă, sunt aici la autostrada Lugoj-Deva, la lotul 3, la cei 21 de kilometri care sunt perfect funcţionali, pe care se poate circula cu 130 km/oră, există filmările pe internet, şi pe care dumneavoastră şi domnul ministru Cuc, în incompetenţa acestui Guvern, o ţineţi închisă şi o ţineţi blocată pentru ca tot traficul să fie înghesuit pe drumul naţional.

Poate ne veţi spune unde sunt totuşi cei 180 de kilometri promişi de doamna Plumb, pe care aţi promovat-o acum comisar european, ca propunere.

Sau măcar cei 100 promişi de domnul Cuc acum două luni de zile, unde sunt aceşti kilometri că deocamdată avem doar 20 şi mai ţinem încă 21 de km perfect funcţionali, în stare impecabilă, pe care tot acest trafic ar putea să meargă, dacă nu aţi fi decis să reziliaţi acel contract, să renunţăm la o garanţie de patru ani pentru autostradă şi dacă nu aţi fi inventat o fisură care, deşi există, nu se află în cei 21 de km pe care se poate circula, ci pe o bretea care oricum nu ar face parte din acest tronson 3

Doamnă Dăncilă, poate guvernaţi un pic şi pentru România sau poate acceptaţi că nu mai aveţi majoritate şi plecaţi de la guvernarea ţării. Aceasta este o autostrada la care s-a muncit, care s-a plătit şi care este gata să fie folosită. Guvernul PSD refuză să o dea în folosinţă”, a spus Dan Barna în filmarea sa.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Diaspora
13 Sep 11:39
Daca semneaza receptia mai prostane, inseamna ca legalizeaza hotia firmei constructoare. Dar tu stii asta mai aragaz cu patru ochi, vrei doar capital politic tu. Isn't going to happen my friend!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?