Dan Andronic - Aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre: VIN RUŞII!

 
Dan Andronic - Aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre: VIN RUŞII!
Dan Andronic - Aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre: VIN RUŞII!

Au ajuns la ultima resursă. În recentul interviu, celebrul general SRI Florin Coldea a mârâit la cei dornici să-l asculte, că ne paşte o ameninţare gravă: "Consider că în acest moment există forţe interne şi externe care şi-ar dori servicii româneşti inhibate şi retrase în cazarmă, pentru ca unii să îşi realizeze planurile şi obiectivele, care nu au nimic de-a face cu interesele României.

Din punctul meu de vederem aceasta este cheia în care trebuie interpretate aceste atacuri"

O cheie gravă, fraza scrisă/ rostită cu morga generalului de informaţii care ştie tot, dar nu spune nimic pentru că respectă regula de aur.

Cuvinte pompoase, sugestia ameninţării externe, cu referire (in)directă la propaganda Kremlinului ale cărei planuri vizează destabilizarea României.

După cum spuneam, mie îmi sună a disperare. Disperarea celui care vede cum se prăbuşeşte eşafodajul de frică pe care l-a construit cu atâta trudă, cum oameni care erau înspăimântaţi de forţa cuplului Codlea - Kovesi încep să vorbească.

Mai mult pe evz.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?