Daea, anunţ de ultimă oră: "Mă gândesc la multe, dar la asta nu! Deocamdată!"

 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a infirmai ipoteza că ar avea de gând să plafoneze preţurile pentru alimentele de bază, pe modelul deja aplicat de guvern în cazul gazelor naturale. Şeful Agiriculturii şi-a lăsat însă şi porţită de scăpare, precizând că "deocamdată" nu ia în calcul o asemenea variantă. "Nu am în vedere plafonarea preţurilor la produse alimentare. Am văzut şi eu o asemenea interpretare şi am citit-o şi eu în presă. Trebuie să fim foarte atenţi şi foarte echilibraţi. Trebuie să punem în aplicare prevederile legale pe care le avem, să le urmărim", a spus Petre Daea, citat de Agerpres.

"Mă gândesc la multe, dar la asta nu, deocamdată".

Pe de altă partea, Daea nici n-a confirmat, dar nici n-a infirmat informaţia că ar ar fi solicitat Consiliului Concurenţei o  analiză a evoluţiei preţurilor de pe piaţă.

Recent, site-ul G4Media a scris că Ministerul Agriculturii ar analiza măsurile luate de alte state, cum ar fi Franţa, pentru limitarea creşterii exagerate a preţurilor unor produse de bază.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?