Daea a verificat vinul de pe piață înainte de Paște. Ce vinuri sunt ,,botezate''

 
Un SPITAL din Franţa va deschide un BAR DE VINURI pentru bolnavii în stadiu terminal
Un SPITAL din Franţa va deschide un BAR DE VINURI pentru bolnavii în stadiu terminal
Un SPITAL din Franţa va deschide un BAR DE VINURI pentru bolnavii în stadiu terminal Vinurile româneşti, pe lista cadourilor preferate de Paşte

Daea a verificat vinul de pe piață înainte de Paște. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a desfășurat controale tematice specifice produselor vitivinicole, atât în depozitele distribuitorilor, cât și la producători.  În urma controalelor , MADR dă asigurări că piața vinurilor oferă produse de calitate, ce corespund din punct de vedere fizico-chimic și organoleptic cerințelor impuse de lege.

 

În acest sens, au fost prelevate peste 300 de probe de vin atât din producția autohtonă, din toate regiunile viticole, de la majoritatea producătorilor români, cât și din comerțul intracomunitar.

În urma analizării acestora, în laboratoarele specializate din cadrul MADR pentru acest gen de determinări, nu au fost depistate neconformități de calitate sau compoziție fizico-chimică, excepție făcând unele loturi de vin produs și îmbuteliat în Bulgaria, loturi ce au fost dovedite ca fiind neconforme și prin urmare, au fost interzise la comercializare și returnate furnizorului din țara vecină.

Întreaga producție de vinuri autohtone se caracterizează prin calitate și diversitate, iar autenticitatea și naturalețea sunt elemente garantate de producătorii români, constatate de către specialiști în domeniu, dar și certificate prin distincțiile oferite vinului românesc la concursurile organizate pe plan național sau internațional.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?