Cioloş, acuzat că ar fi purtat negocieri cu Dragnea pentru FUNCŢIA DE PREMIER. Răspunsul său

 

Fostul premier Dacian Cioloş a comentat pe contul său de Facebook afirmaţiile lui Victor Ponta legate de o posibilă negociere cu Liviu Dragnea. "O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!", a scris Dacian Cioloş.

Victor Ponta a scris miercuri pe contul său de Facebook că Dacian Ciolos nu a candidat nici pentru PNL nici pentru USR pentru că avea promisiunea lui Dragnea că va continua ca Premier al unui guvern PSD-PNL pana in 2020. "Ghinion", a scris fostul premier. 

În replică, Dacian Cioloş spune că afirmaţia este o bazaconie. "Văd ca Victor Ponta a zis azi că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!

Nu numai că nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu Premier sau altceva într-un guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016. La vremea aceea, am explicat foarte clar și de ce nu am candidat: Am acceptat să conduc un guvern independent care avea între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri. Nu puteam fi și arbitru și jucător. Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare. Nu inteleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi. Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea", a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?