Dacia. Dacia Student. Maşina pe care Dacia a produs-o pentru studenţi

 

Dacia Student este maşina pe care comuniştii s-au gândit că ar fi bine să-l facă tinerilor care pleacă de la casa părintească la facultate. O maşină precară, mică, dar cu cheltuieli de întreţinere reduse. Numai bună pentru un student. Galeria Foto.Dacia Student 650 este un prototip de mic litraj cu un motor de 650cmc, cu doi cilindrii, viteză maximă de 110km/h. Desigur, proiectul celor de la Dacia nu s-a materializat într-o maşină produsă în serie, da, nu-i aşa?, intenţia contează.

De fapt, Dacia Student 650 s-a inspirat de la Dacia 500 Lăstun, care este un autoturism românesc de mici dimensiuni, fabricat între anii 1988 și 1991 la Timișoara. Denumirea acestuia provine de la numele păsării "lăstun".

Cum arată Dacia Student, în Galeria Foto.

Citiţi şi:

Dacia Logan. Modelul Dacia Logan Coupe, bolidul vitezomanilor româniAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Alexandru IONESCU
21 May 18:32
Măi "telectualilor", ați scris cinci rânduri despre nimic și ați și scăpat o perluta: "cilindrii" în loc de cilindri. Este mai mult decât evident că ați făcut școala după 1990 și s-a lipit gramatica de voi că apa de gâscă.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?