Dacă ştii să răspunzi la aceste 5 întrebări eşti un geniu. Începe testul!

 
Dacă ştii să răspunzi la aceste 5 întrebări eşti un geniu. Începe testul
Dacă ştii să răspunzi la aceste 5 întrebări eşti un geniu. Începe testul

Dacă vrei să iei o mică pauză de la activităţile tale obişnuite, îţi recomandăm să încerci acest test de logică alcătuit din şase întrebări.La final îţi oferim răspunsul la fiecare întrebare în parte, dar nu trişa!

1. Un criminal a fost condamnat la moarte. I se oferă, însă, şansă de a alege modul în care va muri. Are trei posibilităţi la îndemână, putând alege oricare dintre următoarele trei camere: Prima camera, cuprinsă de flăcări, a două camera, în care se află ucigaşi înarmaţi, sau a treia camera, în care se află o haită de lei care nu au mai mâncat nimic de trei ani. Care dintre aceste camere este cea mai sigură pentru criminalul condamnat?

2. Un bărbat stătea în faţă soţiei sale, care a apăsat imediat pe declanşator. Ulterior, femeia l-a ţinut sub apă mai bine de 5 minute, după care l-a atârnat de cap cu o sfoară. Cu toate astea, la scurt timp după toate cele întâmplate, soţii au ieşit senini în oraş la o cină romantică. Cum este posibil acest lucru?

3. Un magician s-a lăudat că a reuşit să-şi ţină respiraţia sub apă timp îndelungat, performanţă lui fiind de 6 minute. Un copil care a auzit povestea nu a fost deloc impresionat, şi a afirmat că, spre deosebire de magician, el poate să stea sub apă timp de 10 minute, şi asta fără echipament de scufundări sau trucuri de magie. Curios, magicianul l-a pus pe copil să dovedească cele afirmate, promiţându-i o recompensă de 10.000 de dolari în cazul unei reuşite. Copilul s-a conformat, şi-a îndeplinit cu succes sarcina şi a smuls banii. Cum a fost posibil acest lucru?

4. Ce este negru atunci când îl cumperi, roşu când îl foloseşti şi gri atunci când îl arunci?

5. Poţi să enumeri trei zile consecutive ale săptămânii fără să foloseşti cuvintele: luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică?

 

...............

Răspunsuri:

1. Cea de-a treia cameră – Leii care nu au mâncat timp de trei ani sunt cu siguranţă morţi.

2. Femeia este fotograf – Ea a apăsat pe declanşatorul aparatului de fotografiat, a developat în camera obscură filmul cu instantaneele soţului, după care a atârnat fotografiile pe sfoară la uscat.

3. Copilul a umplut un pahar cu apă şi l-a ţinut în echilibru pe cap timp de 10 minute.

4. Cărbunele.

5. Ieri, astăzi şi mâine.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?