Dacă îți plac jocurile TREBUIE să vezi MAȘINĂRIA ASTA. E o adevărată BESTIE!

 

Ed Zarick se poate să fi creat consola perfectă. Se numește PlayBox 4One şi încorporează funcţionalitatea a două console next gen, un PS4 şi un Xbox One.

Ed Zarick, realizatorul acestui proiect de modding, este acelaşi individ care în trecut a atins performanţa de a fi creat Xbook Orie,  şi .

Practic, incluzându-l pe acesta, vorbim de patru proiecte cu un grad semnificativ de dificultate, dedicate exclusiv gamerilor. În contextul în care rezultatul final este un Xbox sau un PlayStation transformat într-un laptop, beneficiile sunt mai mult decât evidente.

De această dată, a dezasamblat complet două console Sony PS4 şi Mirosoft Xbox One şi a integrat componentele din interior în PlayBox 4One. Rezultatul final este destinat probabil celor care nu sunt foarte eficienţi sau deciși în a alege când vine vorba ...

Vezi consola hibrid în acțiune, într-un clip video

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?