CV-ul prefectului din Alba, plin de greşeli FLAGRANTE - 14 ani de liceu şi "cunoaşte bine Internet"

 

CV de prefect, cu greşeli de elev de clasa a cincea. Este vorba despre CV-ul noului prefect al judeţului Alba, Dănuţ Hălălai.Potrivit documentului, acesta ar fi fost 14 ani la liceu, în perioada 1984 - 1998. La competenţe de operare a calculatorului, Hălălai a scris că are ,,cunoştinţe bune de operare PC, cunoaşte bine Microsoft Office, Internet." A mai precizat că îi place să lucreze cu ,,oamenii în medii multiculturale" şi este convins că, ,,omerlea (sau omenirea) trebuie să îşi dea seama că nu poate să supravieţuiască numai dacă RESPECTĂ la modul cel mai serios tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător."

Prefectul declară totodată că se poate impune cu uşurinţă în faţa ascultătorilor şi poate să organizeze ,,orice fel de activitate în aşa fel încât lucrurile să meargă bine". Dănuţ Hălălai este de profesie inginer. Iar anterior a ocupat funcţia de director al Gărzii de Mediu Alba.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?