Cutremurător! Cum a reacţionat Liviu Arteni când a auzit că Israela a murit. Abia a putut să...

 

Israela Vodovoz, 70 de ani, afaceristă de origine israeliană, a fost găsită, vineri, decedată în baie, legiştii stabilind  că murise în urmă cu patru zile. Suferea de astm şi avea probleme cu picioarele. Autopsia a arătat ca Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt şi a provocat o hemoragie internă. Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei, a aflat despre tragedie şi a reacţionat într-un mod tulburător. Cu greu şi-a găsit cuvintele pentru a putea spune ce simte!

Liviu Arteni a trăit un adevărat şoc atunci când a aflat că Israela Vodovoz a murit. "Nuuu, nu e moartă, mă! (...) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam", spune Liviu Arteni. Din înregistrare celor de la spynews.ro este uşor de dedus că abia a putut să spună câteva cuvinte, semn că vestea l-a devastat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?