VIDEO Cursă neobișnuită între o mașină de raliuri și o bicicletă. Vezi cine câștigă!

 

Două mari companii implicate în fenomenul motorsport mondial prezintă o cursă neobișnuită între o mașină dedicată raliurilor și o bicicletă.

Red Bull împreună cu Hyundai Motorsport prezintă o cursă neobișnuită între o mașină dedicată raliurilor și o bicicletă. La volanul lui i20 WRC se află Dani Sordo, în timp ce bicicleta este "ghidată" de riderul Andreu Lacondeguy.

Red Bull și Hyundai Motorsport au pus la cale o cursă neobișnuită în inima Portugaliei. Vorbim despre o întrecere între o mașină dedicată raliurilor și un mountain bike. La bordul modelului Hyundai i20 WRC s-a aflat pilotul Dani Sordo, în timp ce bicicleta a fost "ghidată" de riderul Andreu Lacondeguy.

Cei doi și-au dat întâlnire pe dealul Lousa, o zonă care în anii '80 și '90 era parcursă în cadrul etapei de WRC din Portugalia. În cadrul acestei curse inedite, Dani Sordo a avut de parcurs un traseu mixt (macadam și asfalt) plin de viraje dificile, în timp ce Andreu Lacondeguy a coborât traversând potecile din parcul natural Lousa.

"L-am văzut cum a abordat un viraj extrem pe porțiunea de macadam și nu mi-a venit să cred. Dani a fost incredibil la volanul lui i20 WRC", a declarat la final riderul Lacondeguy.

"Este incredibil ce face. Întotdeauna este plăcut să-l vezi ce sărituri execută pe acele coborâri impresionante", a completat Dani Sordo.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?